Markedsføring og ledelse

Markedsføring og ledelse er en spennende studiekategori som ved tre utdanningsvalg spisser din kompetanse enten du vil jobbe som butikkleder, med markedsføring eller som leder i en liten eller mellomstor bedrift.  Forelesere med lang erfaring fra næringslivet, kombinert med utdanninger som er praktisk rettet og faglig aktuelle, gjør våre studenter høyaktuelle i dagens arbeidsmarked. Ved kombinasjon av teoretisk undervisning og praktisk anvendelse gir studiene stor faglig kompetanse sammen med personlig utvikling, noe som vil gi deg det nødvendige fundament for å være attraktiv i næringslivet etter endt studietid.  Med en utdannelse innen salg/service, markedsføring eller ledelse vil du besitte kompetanse som alltid vil være ettertraktet i næringslivet.

Referanser

Referanse
Hege Tunheim Juridisk kontormedarbeider

Takk for et fantastisk lærerikt år som har hjulpet meg videre i livet

Treider Fagskoler kan hjelpe deg videre i livet uten at du må studere i flere år. Jeg kan også anbefale dette studiet til litt eldre folk som enten vil lære mer eller omskolere seg til andre jobbmuligheter som de kanskje ikke ellers ville hatt.

Les mer

Jeg kan anbefale Treider Fagskoler fordi jeg sitter igjen med et positivt bilde av miljøet, både lærerne og studentene. Jeg var den yngste i gruppen og kom rett fra videregående, uten at det var noenstor hinder for meg. Alle studentene ble like godt tatt i mot både av medstudenter og lærere, uansett bakgrunn, religion eller opprinnelse. Jeg bruker ikke alt i dag men både korrespondanse, engelsk og regnskap er en del av mitt daglige arbeid, og her har får jeg bruk for all informasjon jeg lærte på skolen.

Hege Tunheim Juridisk kontormedarbeider

Referanse
Lena Thomassen Olsen Regnskapsmedarbeider

Kjempegode lærere

Treider Fagskoler kan anbefales fordi de har flinke lærere som gjør at man vil jobbe ekstra for å klare eksamener. Det jeg synes var bra var lærer som passet på at alle forstod hva hun gikk igjennom, og klassemiljøet var veldig bra.

Lena Thomassen Olsen Regnskapsmedarbeider

Tips en venn

Del med venn