Markedsføring og ledelse

Markedsføring og ledelse er en spennende studiekategori som ved tre utdanningsvalg spisser din kompetanse enten du vil jobbe som butikkleder, med markedsføring eller som leder i en liten eller mellomstor bedrift.  Forelesere med lang erfaring fra næringslivet, kombinert med utdanninger som er praktisk rettet og faglig aktuelle, gjør våre studenter høyaktuelle i dagens arbeidsmarked. Ved kombinasjon av teoretisk undervisning og praktisk anvendelse gir studiene stor faglig kompetanse sammen med personlig utvikling, noe som vil gi deg det nødvendige fundament for å være attraktiv i næringslivet etter endt studietid.  Med en utdannelse innen salg/service, markedsføring eller ledelse vil du besitte kompetanse som alltid vil være ettertraktet i næringslivet.

Referanser

Referanse
Anette Førland Medisinsk sekretær

Virket interessant, og det går på kveldstid

Jeg kan anbefale Treider Fagskoler fordi det var dyktige lærere, og som virkelig ønsket at alle skulle lykkes. Alle klassekameratene hjalp hverandre, og det var et godt samhold. Får akkurat det man trenger til å gjøre jobben.

Les mer

Veldig lærerik studie, kjekke lærere, interessante fag og veldig praktisk med kveldsutdanning.

Anette Førland Medisinsk sekretær

Referanse
Marianne Medisinsk sekretær

Lærte det jeg jobber med i dag

Hos Treider Fagskoler var alt egentlig veldig bra. Flinke og engasjerte lærere. Treider Fagskoler kan anbefales for de som ikke vil bruke masse tid på utdanning, men som har selvdisiplin til å fullføre en utdanning på ett semester.

Marianne Medisinsk sekretær

Tips en venn

Del med venn