Markedsføring og ledelse

Markedsføring og ledelse er en spennende studiekategori som ved tre utdanningsvalg spisser din kompetanse enten du vil jobbe som butikkleder, med markedsføring eller som leder i en liten eller mellomstor bedrift.  Forelesere med lang erfaring fra næringslivet, kombinert med utdanninger som er praktisk rettet og faglig aktuelle, gjør våre studenter høyaktuelle i dagens arbeidsmarked. Ved kombinasjon av teoretisk undervisning og praktisk anvendelse gir studiene stor faglig kompetanse sammen med personlig utvikling, noe som vil gi deg det nødvendige fundament for å være attraktiv i næringslivet etter endt studietid.  Med en utdannelse innen salg/service, markedsføring eller ledelse vil du besitte kompetanse som alltid vil være ettertraktet i næringslivet.

Referanser

Referanse
Cindy Skar Medisinsk sekretær

Jeg hørte at utdanningen var veldig bra

Lærere er veldig hjelpsomme og dyktige. Klassemiljøet var også veldig trivelig. Bra utdanning og de fleste arbeidsgivere likte å høre at jeg hadde utdanning fra Treider Fagskoler.

Les mer

Det er viktig å ha riktig kunnskap når det gjelder medisinsk terminologi og latin. Kontorfaget hjelper også når det gjelder den delen av jobben som journalskriving og resepsjon.

Cindy Skar Medisinsk sekretær

Referanse
Siw Rødsjø Regnskapskonsulent

Lærer engasjerte oss på en måte som jeg aldri har opplevd i studietiden tidligere

Lærer engasjerte oss på en måte som jeg aldri har opplevd i studietiden tidligere, og det var plutselig artig å studere. Alle gledet seg til skoledagene, og vi gråt en skvett den siste dagen. Det var trist å slutte med studiene hos dere.

Siw Rødsjø Regnskapskonsulent

Tips en venn

Del med venn