Markedsføring og ledelse

Markedsføring og ledelse er en spennende studiekategori som ved tre utdanningsvalg spisser din kompetanse enten du vil jobbe som butikkleder, med markedsføring eller som leder i en liten eller mellomstor bedrift.  Forelesere med lang erfaring fra næringslivet, kombinert med utdanninger som er praktisk rettet og faglig aktuelle, gjør våre studenter høyaktuelle i dagens arbeidsmarked. Ved kombinasjon av teoretisk undervisning og praktisk anvendelse gir studiene stor faglig kompetanse sammen med personlig utvikling, noe som vil gi deg det nødvendige fundament for å være attraktiv i næringslivet etter endt studietid.  Med en utdannelse innen salg/service, markedsføring eller ledelse vil du besitte kompetanse som alltid vil være ettertraktet i næringslivet.

Referanser

Referanse
Line-Irene Berg Lønnsmedarbeider

En oppdatert og godt yrkesrettet utdanning som jeg kan anbefale på det sterkeste

En oppdatert og godt yrkesrettet utdanning som jeg kan anbefale på det sterkeste. Foreleserne var engasjerende og meget behjelpelig til enhver tid. Jeg lærte alt jeg trengte for å bygge videre på i yrkeslivet.

Les mer

Det er lett å kjenne seg igjen i yrkeslivet med den kunnskapen jeg fikk med meg fra Treider Fagskoler. Flott og relevant yrkesrettet skole.

Line-Irene Berg Lønnsmedarbeider

Referanse
Edita Bartkuviene Regnskapsmedarbeider

Det er verdt å velge Treider Fagskoler

Edita Bartkuviene Regnskapsmedarbeider

Tips en venn

Del med venn