Markedsføring og ledelse

Markedsføring og ledelse er en spennende studiekategori som ved tre utdanningsvalg spisser din kompetanse enten du vil jobbe som butikkleder, med markedsføring eller som leder i en liten eller mellomstor bedrift.  Forelesere med lang erfaring fra næringslivet, kombinert med utdanninger som er praktisk rettet og faglig aktuelle, gjør våre studenter høyaktuelle i dagens arbeidsmarked. Ved kombinasjon av teoretisk undervisning og praktisk anvendelse gir studiene stor faglig kompetanse sammen med personlig utvikling, noe som vil gi deg det nødvendige fundament for å være attraktiv i næringslivet etter endt studietid.  Med en utdannelse innen salg/service, markedsføring eller ledelse vil du besitte kompetanse som alltid vil være ettertraktet i næringslivet.

Referanser

Referanse
Elise Friberg Dahle Nettverksadministrator

Klasseromsundervisning

Jeg kan anbefale Treider Fagskoler fordi de har korte, men målrettede studier som er tilpasset dagens næringsliv. Undervisningen foregår i klasserom med faglærer, noe som skaper et godt miljø for klassen. Treider Fagskoler har svært dyktige faglærere med kompetanse fra næringslivet.

Les mer

Klasserom med tilgjengelig utstyr og en yrkesrettet utdanning. Godt klassemiljø.

Elise Friberg Dahle Nettverksadministrator

Referanse
Nina Juridisk kontormedarbeider

Så spennende ut. Ingen andre tilbud der jeg bor

Jeg likte undervisningsopplegget til Treider Fagskoler. Utdanningen var lærerik. Jeg kan anbefale Treider Fagskoler, for jeg syntes alt var bra. Krever mye. Flinke lærere.

Nina Juridisk kontormedarbeider

Tips en venn

Del med venn