Logistikk

Treider Fagskoler er stolt over å introdusere to nye utdanninger innen fagområdet logistikk; Transportadministrator og Lageradministrator. Begge utdanningene gir deg en rask vei til administrasjon / ledelse og har stort nedslagsfelt i jobbmarkedet. Begge utdanningene gir solid juridisk kunnskap og kunnskap om kommunikasjon og arbeidsledelse. I tillegg er det fokus på arbeidsmiljø, HMS og kvalitet. For utdanningen Transportadministrator er også fagomådene transportøkonomi og transport og spedisjon sentrale, mens for Lageradministrator vil det tilsvarende være fokus på fagområdene lager og logistikk samt lager- og transportøkonomi.

Referanser

Referanse
Camilla Hyttan Andersen Medisinsk sekretær

Hurtig og komprimert utdanning

Treider Fagskoler ga meg et godt grunnlag for å utføre min jobb på et legekontor. Jeg kan anbefale Treider Fagskoler fordi det var gode lærere og godt miljø i klassen. Glad jeg gikk denne utdanningen. Mange jobbmuligheter.

Camilla Hyttan Andersen Medisinsk sekretær

Referanse
Ida Kristine Christensen Juridisk kontormedarbeider

Dyktige og engasjerte lærere

Studiet er godt lagt opp med studiedager og halve dager. Muligheten til å sitte igjen å arbeide på skolen etter undervisningen er ferdig for dagen er en bra mulighet. Flinke lærere på studiet.

Les mer

Jeg bruker store deler av tiden på data og regnskap, men også generelt kontorarbeid, og det var det samme som vi jobbet med på skolen. Gode lærere og et godt miljø.

Ida Kristine Christensen Juridisk kontormedarbeider

Tips en venn

Del med venn