Logistikk

Treider Fagskoler er stolt over å introdusere to nye utdanninger innen fagområdet logistikk; Transportadministrator og Lageradministrator. Begge utdanningene gir deg en rask vei til administrasjon / ledelse og har stort nedslagsfelt i jobbmarkedet. Begge utdanningene gir solid juridisk kunnskap og kunnskap om kommunikasjon og arbeidsledelse. I tillegg er det fokus på arbeidsmiljø, HMS og kvalitet. For utdanningen Transportadministrator er også fagomådene transportøkonomi og transport og spedisjon sentrale, mens for Lageradministrator vil det tilsvarende være fokus på fagområdene lager og logistikk samt lager- og transportøkonomi.

Referanser

Referanse
Camilla Medisinsk sekretær

Kortvarig, yrkesrettet og jeg ville raskt ut i jobb

Treider Fagskoler ga meg en kort og yrkesrettet utdanning. Jeg ville raskt ut i jobb. Bra utdanning, og lett å få jobb. Jeg kan anbefale Treider Fagskoler pga lærere og miljøet. Alle var motivert for å lære.

Les mer

Jobber i dag med sterilisering av utstyr (lab), pasient journaler (it, Winmed) og medisinsk terminologi.

Camilla Medisinsk sekretær

Referanse
Hege Tunheim Juridisk kontormedarbeider

Takk for et fantastisk lærerikt år som har hjulpet meg videre i livet

Treider Fagskoler kan hjelpe deg videre i livet uten at du må studere i flere år. Jeg kan også anbefale dette studiet til litt eldre folk som enten vil lære mer eller omskolere seg til andre jobbmuligheter som de kanskje ikke ellers ville hatt.

Les mer

Jeg kan anbefale Treider Fagskoler fordi jeg sitter igjen med et positivt bilde av miljøet, både lærerne og studentene. Jeg var den yngste i gruppen og kom rett fra videregående, uten at det var noenstor hinder for meg. Alle studentene ble like godt tatt i mot både av medstudenter og lærere, uansett bakgrunn, religion eller opprinnelse. Jeg bruker ikke alt i dag men både korrespondanse, engelsk og regnskap er en del av mitt daglige arbeid, og her har får jeg bruk for all informasjon jeg lærte på skolen.

Hege Tunheim Juridisk kontormedarbeider

Tips en venn

Del med venn