Logistikk

Treider Fagskoler er stolt over å introdusere to nye utdanninger innen fagområdet logistikk; Transportadministrator og Lageradministrator. Begge utdanningene gir deg en rask vei til administrasjon / ledelse og har stort nedslagsfelt i jobbmarkedet. Begge utdanningene gir solid juridisk kunnskap og kunnskap om kommunikasjon og arbeidsledelse. I tillegg er det fokus på arbeidsmiljø, HMS og kvalitet. For utdanningen Transportadministrator er også fagomådene transportøkonomi og transport og spedisjon sentrale, mens for Lageradministrator vil det tilsvarende være fokus på fagområdene lager og logistikk samt lager- og transportøkonomi.

Referanser

Referanse
Stine Juridisk kontormedarbeider

Jeg anbefaler Treider fordi man raskt får relevant jobb etter endt utdanning.

Jeg anbefaler Treider fordi man raskt får relevant jobb etter endt studie, og fordi at det er et godt undervisningsopplegg. Det var gode, profesjonelle forelesere med lang bakgrunn i de forskjellige fagene. Man fikk også god oppfølging og hjelp.

Les mer

Jeg får brukt IT kunnskapene godt, bruker engelsk korrespondanse daglig og har i tillegg et verv hvor jeg får brukt kunnskap fra lovverket.

Stine Juridisk kontormedarbeider

Referanse
Samela Pitnjakovic Regnskapsmedarbeider

Jeg anbefaler Treider Fagskoler

Jeg anbefaler andre til å studere i Treider Fagskoler fordi du kjem å lære ganske mye på kort tid. Hos Treider Fagskoler har jeg lært mer enn jeg tenkte, både ved hjelp av lærere, lærebøker og gode studiekamerater.

Samela Pitnjakovic Regnskapsmedarbeider

Tips en venn

Del med venn