Logistikk

Treider Fagskoler er stolt over å introdusere to nye utdanninger innen fagområdet logistikk; Transportadministrator og Lageradministrator. Begge utdanningene gir deg en rask vei til administrasjon / ledelse og har stort nedslagsfelt i jobbmarkedet. Begge utdanningene gir solid juridisk kunnskap og kunnskap om kommunikasjon og arbeidsledelse. I tillegg er det fokus på arbeidsmiljø, HMS og kvalitet. For utdanningen Transportadministrator er også fagomådene transportøkonomi og transport og spedisjon sentrale, mens for Lageradministrator vil det tilsvarende være fokus på fagområdene lager og logistikk samt lager- og transportøkonomi.

Referanser

Referanse
Marita Strandborg Regnskapsmedarbeider

Intensiv utdanning som får deg raskt ut i jobb

Jeg vil anbefale andre å gå på Treider Fagskoler fordi det faglige innholdet er veldig bra. Det er en utdannelse som går over kort tid, og som er veldig rettet mot at du skal raskt ut i arbeidslivet etter endt studietid.

Les mer

Vi hadde et veldig bra klassemiljø, gode engasjerte lærere, og et faglig godt innhold i undervisningen. Jeg jobber med regnskap, og hadde ingen kunnskaper innenfor dette fagområdet før jeg begynte hos Treider Fagskoler. I dag jobber jeg daglig med oppgaver jeg lærte å løse under studiet

Marita Strandborg Regnskapsmedarbeider

Referanse
Ida Desiree Juridisk kontormedarbeider

Meget dyktige og hyggelig lærere

Jeg kan anbefale Treider Fagskoler fordi du får ordentlig kompetanseheving, og god nytteverdi av studiet. Ordnede forhold i forhold til ledelse og administrasjon av skolen. På Treider Fagskoler hadde vi et fantastisk klassemiljø, kombinert av flere type personer av kjønn og alder.

Ida Desiree Juridisk kontormedarbeider

Tips en venn

Del med venn