Design

Utdanningene innenfor kategorien design stimulerer det kreative heller enn den merkantile siden av deg som person. Se informasjon vedrørende våre fem utdanninger i denne katerorien under og klikk deg inn på ønsket retning.

Referanser

Referanse
Barbro Butikkledelse

Et kort, konkret og høyst relevant utdanningsforløp

Jeg vil anbefale andre å studere ved Treider Fagskoler da de tilbyr en kort, men veldig konkret og med dagsaktuelt tema. Treider Fagskoler har større ressurser til tett oppfølging av studentene sine, og du føler deg tatt vare på.

Les mer

Utdanningen ga meg innsikt og faglig kunnskap i gjeldene lover og regler som ansatt i butikk, dermed kan jeg utøve min jobb etter gjeldene lover og regler som føres i Norge. Slik kan jeg sikre både bedriftens, de ansattes og mine egne rettigheter. Det har ført til at jeg klarer å utøve den ledelsestaktikken jeg ser på som best for vår bedrift, og som også fungerer bra for oss gjennom at jeg delegerer ansvar og gir mine medarbeidere eierfølelse overfor jobben sin, som igjen fører til gode resultater for oss. Jeg kan nå utøve jobben min med bedre selvtillit.

Barbro Butikkledelse

Referanse
Lena Thomassen Olsen Regnskapsmedarbeider

Kjempegode lærere

Treider Fagskoler kan anbefales fordi de har flinke lærere som gjør at man vil jobbe ekstra for å klare eksamener. Det jeg synes var bra var lærer som passet på at alle forstod hva hun gikk igjennom, og klassemiljøet var veldig bra.

Lena Thomassen Olsen Regnskapsmedarbeider

Tips en venn

Del med venn