Økonomi og personal

Ønsker du en karriere innenfor regnskap, økonomi eller lønn, bør du velge et av økonomistudiene ved Treider Fagskoler. Studiene passer for deg som ønsker en direkte jobbkvalifiserende utdanning som på ett eller to semestre gir deg faglig teoretisk og praktisk kompetanse som er høyt etterspurt i arbeidsmarkedet. Velger du utdanningene Regnskapsmedarbeider eller Lønnsmedarbeider, vil du bli en attraktiv ressurs for regnskaps- eller personalavdelinger i små og mellomstore bedrifter, offentlig sektor eller regnskapsbyråer. Utdanningen Regnskapskonsulent passer for deg som ønsker en karriere i regnskaps- eller økonomiavdelinger i mellomstore eller større bedrifter, hvor du vil kunne ta større del i arbeidsoppgavene innenfor regnskap og økonomistyring i bedriften.

Referanser

Referanse
Piret Reiselivskoordinator

Det er umulig å ikke trives på skolen

Brenner du for reiseliv, er sosial og utadvendt og har lyst å komme fort i gang med arbeidslivet anbefaler jeg Treider Fagskoler på det sterkeste. Det er små klasser og alle lærere er veldig imøtekommende og hjelpsomme. Det er umulig å ikke trives på skolen.

Les mer

På skolen hadde vi markedsfag, samt eventplanlegging fra A-Å som har hjulpet meg mye underveis. Vi hadde fokus på å lage fine presentasjoner og lære å bruke pc som et verktøy, og det er jeg veldig glad for i etterkant. I tillegg var vi på studietur i Hawaii hvor jeg lærte i praksis hvordan det er å planlegge, gjennomføre og ikke minst å være på én gruppereise. Utdannelsen var grunnleggende, men nok for å få en god start i arbeidslivet. Jeg kan anbefale Treider Fagskoler.

Piret Reiselivskoordinator

Referanse
Alnaz Regnskapsmedarbeider

Dyktige lærere, og du føler at du lærer noe nytt hele tiden

Jeg er ikke ferdig med utdanninga hos Treider Fagskoler enda :) men jeg håper å få jobbe med det jeg har lært på skolen. Det er en kjempe lærer i klassen vår. Veldig hjelpsom, og gjør ikke noe forskjell og følger opp alle uansett hvilket nivå de er på.

Les mer

Jeg hadde prøvd høyskole, men det ble for tørt og kjedelig, så jeg ga opp. Leste om deres skole på nettet, og fikk lyst å prøve for det var bare 1 år på kveldstid. Mye trening på det som kan møte oss ute i det virkelige arbeidslivet, som Visma Global og Huldt&Lillevik.

Alnaz Regnskapsmedarbeider

Tips en venn

Del med venn