Økonomi og personal

Ønsker du en karriere innenfor regnskap, økonomi eller lønn, bør du velge et av økonomistudiene ved Treider Fagskoler. Studiene passer for deg som ønsker en direkte jobbkvalifiserende utdanning som på ett eller to semestre gir deg faglig teoretisk og praktisk kompetanse som er høyt etterspurt i arbeidsmarkedet. Velger du utdanningene Regnskapsmedarbeider eller Lønnsmedarbeider, vil du bli en attraktiv ressurs for regnskaps- eller personalavdelinger i små og mellomstore bedrifter, offentlig sektor eller regnskapsbyråer. Utdanningen Regnskapskonsulent passer for deg som ønsker en karriere i regnskaps- eller økonomiavdelinger i mellomstore eller større bedrifter, hvor du vil kunne ta større del i arbeidsoppgavene innenfor regnskap og økonomistyring i bedriften.

Referanser

Referanse
Trude Chalott Engebretsen Juridisk kontormedarbeider

Ønsket mer fagkompetanse til det jeg ønsket å jobbe videre med

Jeg trivdes veldig godt i og med at det var varierende aldre på oss studentene. Dette gjorde at jeg, selv om jeg var over 35 år, følte meg som en student. Jeg hadde valgt Treider Fagskoler en gang til, hvis det hadde vært noe jeg kunne tenke meg å bygge videre på.

Les mer

Det som var bra med utdanning hos Treider Fagskoler, var at lærerne faktisk var i arbeidslivet, noe som gjorde utdanningen veldig interessant og det var lett å bli engasjert og interessert.

Trude Chalott Engebretsen Juridisk kontormedarbeider

Referanse
Julie Toft Espeli Reiselivskoordinator

Miljø, lærere, beliggenhet

Jeg kan anbefale Treider Fagskoler på grunn av lærerne, klassen og blandingen av det praktiske og teoretiske i alle fag

Julie Toft Espeli Reiselivskoordinator

Tips en venn

Del med venn