Mote og Foto

School of Fashion Industry og Bilder Nordic School of Photography er avdelinger i Treider Fagskoler.

Referanser

Referanse
Anastasia Alvestad Regnskapsmedarbeider

Jeg er veldig fornøyd. Gode lærere. Har lært mye på kort tid.

Jeg er veldig fornøyd. Gode lærere. Har lært mye på kort tid. Mange venner spør meg om hvordan har jeg fått en så bra jobb. Jeg snakker bare positive ting om Treider Fagskoler.

Anastasia Alvestad Regnskapsmedarbeider

Referanse
Wenche Medisinsk sekretær

Hadde ikke fått den jobben jeg har i dag

Bra skole, lærte mye på kort tid. Takker for muligheten jeg fikk ved å gå på Treider Fagskoler. Angret ikke et sekund. Alt var helt topp hos Treider Fagskoler. Lærerne og klassemiljøet. Trivdes godt på skolen. Var kanskje litt mye bøying av latinske ord og setninger.

Wenche Medisinsk sekretær

Tips en venn

Del med venn