Mote og Foto

School of Fashion Industry og Bilder Nordic School of Photography er avdelinger i Treider Fagskoler.

Referanser

Referanse
Caroline Engvik Reiselivskoordinator

Gir et realistisk bilde av hva bransjen går ut på.

Jeg er veldig glad for at jeg valgte Treider, og etter det ene året har jeg kommet veldig langt. Jeg synes utdanningen var bra fordi dem gir deg et realistisk bilde av hva bransjen går ut på. Faglærerne har høy kompetanse og lang erfaring i bransjen.

Les mer

Sist men ikke minst var det vi, studentene, som planla studieturen vår selv. Etter endt studie har man fått flere gode kontakter og relevant studiekompetanse, og det er veldig lett å komme ut i arbeid. Man får mange nye venner og bekjente og har et morsomt år som legger minst like mye vekt på det praktiske som det teoretiske.

Caroline Engvik Reiselivskoordinator

Referanse
Marte Selseng Medisinsk sekretær

Spennende og interessant utdanning. Pluss at det var på kveldstid!

Kun 1 års utdanning, raskt ut i jobb. Gode jobbmuligheter både i det privat og den offentlige sektoren. Mulighet for å gå i full jobb ved siden av studiene! Engasjerte lærere som er oppdatert i faget, da de alle jobber innen helsevesenet.

Les mer

Interessante emner og spennende oppgaver som krever selvdisiplin.. Utdanningen inneholder alle de aspektene jeg behøver for å kunne utføre mitt arbeid på en mest mulig effektiv og sikker måte! Jeg føler meg trygg i faget mitt på grunn av utdannelsen jeg har tatt.

Marte Selseng Medisinsk sekretær

Tips en venn

Del med venn