Markedsføring og ledelse

Markedsføring og ledelse er en spennende studiekategori som ved tre utdanningsvalg spisser din kompetanse enten du vil jobbe som butikkleder, med markedsføring eller som leder i en liten eller mellomstor bedrift.  Forelesere med lang erfaring fra næringslivet, kombinert med utdanninger som er praktisk rettet og faglig aktuelle, gjør våre studenter høyaktuelle i dagens arbeidsmarked. Ved kombinasjon av teoretisk undervisning og praktisk anvendelse gir studiene stor faglig kompetanse sammen med personlig utvikling, noe som vil gi deg det nødvendige fundament for å være attraktiv i næringslivet etter endt studietid.  Med en utdannelse innen salg/service, markedsføring eller ledelse vil du besitte kompetanse som alltid vil være ettertraktet i næringslivet.

Referanser

Referanse
Liv Stene Medisinsk sekretær

Jeg er meget fornøyd!

Relevant utdanning, fordi jeg må kunne en del anatomi/latin. Samt data og oppsett av brev/journaler, epikriser etc. Det virker som de er ledende innenfor nettopp dette faget. Vi hadde nok unikt godt miljø i klassen og en lærer vi virkelig lærte enormt mye av og som var utrolig dyktig! (Rigmor).

Liv Stene Medisinsk sekretær

Referanse
Solfrid Eli Hansen Regnskapsmedarbeider

Anbefalt av venner pga studiene og oppfølgingen studentene fikk

God skole, veldig godt miljø, flinke lærere som hjelper deg når du trenger det om det er på skolen eller om du trenger hjelp med skolestoffet på fritiden. Treider Fagskoler ble anbefalt av venner som sa at studiene der var veldig yrkesrettede og at oppfølgingen av elevene var gode.

Les mer

De som tar utdanning der har gode muligheter i arbeidslivet, da Treider Fagskoler har et godt renommé. Det som var bra med Treider Fagskoler, var miljøet, læreren, måten læreren presenterte stoffet og at de tok seg tid til at alle fikk med seg alt.

Solfrid Eli Hansen Regnskapsmedarbeider

Tips en venn

Del med venn