Markedsføring og ledelse

Markedsføring og ledelse er en spennende studiekategori som ved tre utdanningsvalg spisser din kompetanse enten du vil jobbe som butikkleder, med markedsføring eller som leder i en liten eller mellomstor bedrift.  Forelesere med lang erfaring fra næringslivet, kombinert med utdanninger som er praktisk rettet og faglig aktuelle, gjør våre studenter høyaktuelle i dagens arbeidsmarked. Ved kombinasjon av teoretisk undervisning og praktisk anvendelse gir studiene stor faglig kompetanse sammen med personlig utvikling, noe som vil gi deg det nødvendige fundament for å være attraktiv i næringslivet etter endt studietid.  Med en utdannelse innen salg/service, markedsføring eller ledelse vil du besitte kompetanse som alltid vil være ettertraktet i næringslivet.

Referanser

Referanse
Anette Flataunet Medisinsk sekretær

En fin stab med flinke lærere

Jeg kan anbefale Treider Fagskoler fordi de har flinke og erfarne lærere som hjelper elevene å STÅ PÅ! Ble anbefalt Treider Fagskoler av min venninnes mor da jeg fortalte jeg ville bli medisinsk sekretær. Fikk et fint miljø sammen med alle elevene og lærerne.

Les mer

Etter siste eksamen var tatt, fikk jeg jobb på legekontor. Der jobbet jeg i 6 måneder da jeg fikk tilbud om jobb ved St.Olavs Hospital. Har nå jobbet der i 3 år. Takk til Treider Fagskoler! :-)

Anette Flataunet Medisinsk sekretær

Referanse
Liv Stene Medisinsk sekretær

Jeg er meget fornøyd!

Relevant utdanning, fordi jeg må kunne en del anatomi/latin. Samt data og oppsett av brev/journaler, epikriser etc. Det virker som de er ledende innenfor nettopp dette faget. Vi hadde nok unikt godt miljø i klassen og en lærer vi virkelig lærte enormt mye av og som var utrolig dyktig! (Rigmor).

Liv Stene Medisinsk sekretær

Tips en venn

Del med venn