Markedsføring og ledelse

Markedsføring og ledelse er en spennende studiekategori som ved tre utdanningsvalg spisser din kompetanse enten du vil jobbe som butikkleder, med markedsføring eller som leder i en liten eller mellomstor bedrift.  Forelesere med lang erfaring fra næringslivet, kombinert med utdanninger som er praktisk rettet og faglig aktuelle, gjør våre studenter høyaktuelle i dagens arbeidsmarked. Ved kombinasjon av teoretisk undervisning og praktisk anvendelse gir studiene stor faglig kompetanse sammen med personlig utvikling, noe som vil gi deg det nødvendige fundament for å være attraktiv i næringslivet etter endt studietid.  Med en utdannelse innen salg/service, markedsføring eller ledelse vil du besitte kompetanse som alltid vil være ettertraktet i næringslivet.

Referanser

Referanse
Hans Kr. Saksbehandler

Kjempefornøyd!

Treider Fagskoler har meget gode lærere, og det var et supert klassemiljø

Hans Kr. Saksbehandler

Referanse
Piret Reiselivskoordinator

Det er umulig å ikke trives på skolen

Brenner du for reiseliv, er sosial og utadvendt og har lyst å komme fort i gang med arbeidslivet anbefaler jeg Treider Fagskoler på det sterkeste. Det er små klasser og alle lærere er veldig imøtekommende og hjelpsomme. Det er umulig å ikke trives på skolen.

Les mer

På skolen hadde vi markedsfag, samt eventplanlegging fra A-Å som har hjulpet meg mye underveis. Vi hadde fokus på å lage fine presentasjoner og lære å bruke pc som et verktøy, og det er jeg veldig glad for i etterkant. I tillegg var vi på studietur i Hawaii hvor jeg lærte i praksis hvordan det er å planlegge, gjennomføre og ikke minst å være på én gruppereise. Utdannelsen var grunnleggende, men nok for å få en god start i arbeidslivet. Jeg kan anbefale Treider Fagskoler.

Piret Reiselivskoordinator

Tips en venn

Del med venn