Logistikk

Treider Fagskoler er stolt over å introdusere to nye utdanninger innen fagområdet logistikk; Transportadministrator og Lageradministrator. Begge utdanningene gir deg en rask vei til administrasjon / ledelse og har stort nedslagsfelt i jobbmarkedet. Begge utdanningene gir solid juridisk kunnskap og kunnskap om kommunikasjon og arbeidsledelse. I tillegg er det fokus på arbeidsmiljø, HMS og kvalitet. For utdanningen Transportadministrator er også fagomådene transportøkonomi og transport og spedisjon sentrale, mens for Lageradministrator vil det tilsvarende være fokus på fagområdene lager og logistikk samt lager- og transportøkonomi.

Referanser

Referanse
Samela Pitnjakovic Regnskapsmedarbeider

Jeg anbefaler Treider Fagskoler

Jeg anbefaler andre til å studere i Treider Fagskoler fordi du kjem å lære ganske mye på kort tid. Hos Treider Fagskoler har jeg lært mer enn jeg tenkte, både ved hjelp av lærere, lærebøker og gode studiekamerater.

Samela Pitnjakovic Regnskapsmedarbeider

Referanse
Hege Medisinsk sekretær

Driver daglig med mesteparten av det jeg lærte på skolen

Jeg kan anbefale Treider Fagskoler fordi de har dyktige lærere, godt klassemiljø, spennende fag og at man kan kombinere arbeide på dagtid og skole om kvelden. Treider Fagskoler har spennende fag med gode lærere! Gode jobbmuligheter etterpå.

Hege Medisinsk sekretær

Tips en venn

Del med venn