Logistikk

Treider Fagskoler er stolt over å introdusere to nye utdanninger innen fagområdet logistikk; Transportadministrator og Lageradministrator. Begge utdanningene gir deg en rask vei til administrasjon / ledelse og har stort nedslagsfelt i jobbmarkedet. Begge utdanningene gir solid juridisk kunnskap og kunnskap om kommunikasjon og arbeidsledelse. I tillegg er det fokus på arbeidsmiljø, HMS og kvalitet. For utdanningen Transportadministrator er også fagomådene transportøkonomi og transport og spedisjon sentrale, mens for Lageradministrator vil det tilsvarende være fokus på fagområdene lager og logistikk samt lager- og transportøkonomi.

Referanser

Referanse
Theres Medisinsk sekretær

Veldig godt fornøyd og god service

Jeg kan anbefale på Treider Fagskoler fordi det er bra og yrkesrettet utdanning, og du har jobb på 1-2-3 etter at du er ferdig. Så har du en drøm om hva du vil bli, så anbefaler jeg Treider Fagskoler som nummer 1 i valg av skole.

Les mer

Jobber som Helsesekretær og det hadde jeg ikke kunne gjort hvis jeg ikke hadde gått hos Treider Fagskoler, og ikke minst skiftestuekurset, med tanke på at jobben min også innebærer å jobbe med blodprøver og vaksiner, ekg, spirometri etc på laboratoriet.

Theres Medisinsk sekretær

Referanse
Elise Markedskonsulent

Virket som en spennende og utfordrende utdanning

Jeg kan anbefale Treider Fagskoler fordi man får god personlig oppfølging, og siden det er så få studenter i klassen er det mulig å ha et mye tettere samarbeid med lærere og administrasjon, og det var lettere å få med seg fagstoffet enn ved andre skoler.

Elise Markedskonsulent

Tips en venn

Del med venn