Kontor og administrasjon

Treider Fagskoler tilbyr flere utdanninger innen kontorfag, herunder Saksbehandler, Advokatsekretær, Juridisk kontormedarbeider og Sekretær. Kontorfagene retter seg mot deg som ønsker å gjøre karriere innenfor kontoryrket, fra enklere kontoroppgaver som resepsjon og telefonhenvendelser til tyngre og mer avanserte kontoradministrative oppgaver innenfor økonomi, regnskap, juridisk korrespondanse og juridisk saksbehandling. Alle utdanningene er NOKUT-godkjent og gir mulighet for lån og stipend i Lånekassen. Generelt vektlegges praktisk utførelse av helt sentrale arbeidsoppgaver. Studentene får innen de ulike studiene muligheten til å tilegne seg kunnskaper og ferdigheter innenfor blant annet formell skriving, kundeservice, økonomi- og regnskap, arkivteori, juridisk metode, juridiske emner og engelsk. For å møte de til enhver tid gjeldende krav i arbeidslivet til benyttes oppdatert og anerkjent IT-programvare. Målet for alle studier ved Treider Fagskoler er å gjøre studentene i stand til å utføre reelle arbeidsoppgaver innenfor det næringssegment som er målgruppen for utdanningen.

Referanser

Referanse
Lene Marie Juridisk kontormedarbeider

Treider Fagskoler anbefales på det varmeste

Jeg kan anbefale Treider Fagskoler fordi det er et godt tilbud for oss med fulltidsjobb, barn ol på grunn av deres kveldskurs, eller man kan velge å ta det på dagtid. Klassemiljøet er veldig godt og vi har en god tone oss i mellom hele gjengen.

Les mer

Lærerne har god faglig kompetanse og er flinke til å lære bort.

Lene Marie Juridisk kontormedarbeider

Referanse
Sylwia Szymczak Regnskapsmedarbeider

Godt rykte gjorde valget enkelt!

Jeg synes at denne utdanningen ga meg veldig mye. Hva er fordelene med å ta utdanningen på Treider Fagskoler? 1. Kursets formål er å kvalifisere deltakerne for praktisk regnskapsarbeid. 2. Man får systematisk tilbakemelding/veiledning av fagperson.

Les mer

3. Studier legges primært opp som en kombinasjon av teoretisk og praktisk gjennomgang av regnskap. 4. Deltakerne kan tilegne seg ferdigheter innen bruk av IT-basert lønnsystem, samt praktiske øvelser innenfor lønns- og personalarbeid. 5.Hyggelig klassemiljø.Mine arbeidsoppgaver i dag består av kontering og registrering av bilag, avstemming av bank, remittering, fakturering, og en rekke aktuelle arbeidsoppgaver innenfor dette fagområdet. Jobben min er utført etter en gitt kvalitetsmessig standard.

Sylwia Szymczak Regnskapsmedarbeider

Tips en venn

Del med venn