Kontor og administrasjon

Treider Fagskoler tilbyr flere utdanninger innen kontorfag, herunder Saksbehandler, Advokatsekretær, Juridisk kontormedarbeider og Sekretær. Kontorfagene retter seg mot deg som ønsker å gjøre karriere innenfor kontoryrket, fra enklere kontoroppgaver som resepsjon og telefonhenvendelser til tyngre og mer avanserte kontoradministrative oppgaver innenfor økonomi, regnskap, juridisk korrespondanse og juridisk saksbehandling. Alle utdanningene er NOKUT-godkjent og gir mulighet for lån og stipend i Lånekassen. Generelt vektlegges praktisk utførelse av helt sentrale arbeidsoppgaver. Studentene får innen de ulike studiene muligheten til å tilegne seg kunnskaper og ferdigheter innenfor blant annet formell skriving, kundeservice, økonomi- og regnskap, arkivteori, juridisk metode, juridiske emner og engelsk. For å møte de til enhver tid gjeldende krav i arbeidslivet til benyttes oppdatert og anerkjent IT-programvare. Målet for alle studier ved Treider Fagskoler er å gjøre studentene i stand til å utføre reelle arbeidsoppgaver innenfor det næringssegment som er målgruppen for utdanningen.

Referanser

Referanse
Lena Thomassen Olsen Regnskapsmedarbeider

Kjempegode lærere

Treider Fagskoler kan anbefales fordi de har flinke lærere som gjør at man vil jobbe ekstra for å klare eksamener. Det jeg synes var bra var lærer som passet på at alle forstod hva hun gikk igjennom, og klassemiljøet var veldig bra.

Lena Thomassen Olsen Regnskapsmedarbeider

Referanse
Anastasija Medisinsk sekretær

Gode, flinke lærere og gode kvalifikasjoner bare på et halvt år

Takk for det dere gjør. Jeg skal anbefale Treider Fagskoler til mine venner. Jeg kan anbefale Treider Fagskoler fordi jeg synes utdanning hos dere er bra for de som ønsker å gå raskt ut i jobb. Alle lærere var ganske flinke. Jeg likte veldig den praktiske delen (LAB).

Les mer

Ellers jeg fikk vite mye nytt og føler meg klar til ny jobb. Skolen har lyse og trivelige lokaler, med masse muligheter å sitte med data for å gjøre lekser. I tillegg ligger Treider Fagskoler veldig sentralt i byen. Bare positive ting.

Anastasija Medisinsk sekretær

Tips en venn

Del med venn