IT

De aller fleste arbeidsoppgaver i dag er avhengig av et stabilt og sikkert nettverk av datamaskiner, og det er nettverksadministratoren som er nøkkelpersonen i denne viktige jobben. Behovet for nettverksadministratorer har økt betydelig de siste årene, i takt med økt IT-bruk på arbeidsplassene samt mer og mer komplekse IT-løsninger. Typiske arbeidsområder for nettverksadministratoren er installasjon og drift av servere, samhandling mellom servere, arbeidsstasjoner og andre nettverkskomponenter, samt vedlikehold, ekspansjon og dokumentasjon, alltid med fokus på drifts- og datasikkerhet. Du vil også jobbe med problemløsing knyttet til blandede nettverksmiljøer. Problemstillinger rundt Linux-integrasjon og Cisco-nettverkskomponenter er en viktig del av studiet.

Referanser

Referanse
Mia Butikkledelse

Jeg er veldig fornøyd med dette skoleåret

Jeg er veldig fornøyd med utdanningen. Etter dette året har jeg fått flere jobbtilbud, og har nå mulighet til å søke i flere ulike butikker. Jeg gjorde et veldig godt valg.

Mia Butikkledelse

Referanse
Alnaz Regnskapsmedarbeider

Dyktige lærere, og du føler at du lærer noe nytt hele tiden

Jeg er ikke ferdig med utdanninga hos Treider Fagskoler enda :) men jeg håper å få jobbe med det jeg har lært på skolen. Det er en kjempe lærer i klassen vår. Veldig hjelpsom, og gjør ikke noe forskjell og følger opp alle uansett hvilket nivå de er på.

Les mer

Jeg hadde prøvd høyskole, men det ble for tørt og kjedelig, så jeg ga opp. Leste om deres skole på nettet, og fikk lyst å prøve for det var bare 1 år på kveldstid. Mye trening på det som kan møte oss ute i det virkelige arbeidslivet, som Visma Global og Huldt&Lillevik.

Alnaz Regnskapsmedarbeider

Tips en venn

Del med venn