Helse

Treider Fagskoler tilbyr utdanningen Medisinsk sekretær innenfor fagområdet helse. Utdanningen tilbys over ett semester på dagtid eller to semestre på kveldstid. I tillegg tilbys utdanningen som nettstudie. Jobbmulighetene er svært gode. Som Medisinsk sekretær er jobb på sykehus eller offentlige / private legekontor det mest vanlige. Utdanningen er praktisk og direkte jobbrelevant slik at du skal kunne mestre overgangen fra utdanning til jobb på en best mulig måte. Merk at utdanningen ikke er fagskolegodkjent (NOKUT-godkjent), men Treider Fagskoler kan tilby en egen finansordning med de samme betingelser som Lånekassen.

Referanser

Referanse
Mette Reiselivskoordinator

Topp utdanning, topp oppfølging

Jeg jobber ikke lenger i hotellbransjen, men jobbet halvannet år etter at jeg var ferdig hos Treider Fagskoler. Sluttet for å studere videre i Australia! Her var Treider Fagskoler til utrolig hjelp for å finne ut hvor og hva! Det miljøet og oppfølgingen av lærerne er unik!!

Les mer

På Treider Fagskoler fikk jeg et greit grunnlag av kunnskap for å kunne jobbe på et hotell. Mest avgjørende var eksamensoppgaven vi hadde før vi sluttet, noe som også ga meg jobb. Jeg hadde et fantastisk bra år på Treider Fagskoler, og har også i etterkant studert både på BI og i Australia.

Mette Reiselivskoordinator

Referanse
Hege Tunheim Juridisk kontormedarbeider

Takk for et fantastisk lærerikt år som har hjulpet meg videre i livet

Treider Fagskoler kan hjelpe deg videre i livet uten at du må studere i flere år. Jeg kan også anbefale dette studiet til litt eldre folk som enten vil lære mer eller omskolere seg til andre jobbmuligheter som de kanskje ikke ellers ville hatt.

Les mer

Jeg kan anbefale Treider Fagskoler fordi jeg sitter igjen med et positivt bilde av miljøet, både lærerne og studentene. Jeg var den yngste i gruppen og kom rett fra videregående, uten at det var noenstor hinder for meg. Alle studentene ble like godt tatt i mot både av medstudenter og lærere, uansett bakgrunn, religion eller opprinnelse. Jeg bruker ikke alt i dag men både korrespondanse, engelsk og regnskap er en del av mitt daglige arbeid, og her har får jeg bruk for all informasjon jeg lærte på skolen.

Hege Tunheim Juridisk kontormedarbeider

Tips en venn

Del med venn