Design

TREIDER DESIGN tilbyr flere unike og fremtidsrettete studier innen design. Dersom du velger å ta en ettårig fagskoleutdanning innen design vil du få kunnskaper som kvalifiserer til jobb innen Mediedesign, 3D design og animasjon, Interiør og Retail Designer. Det vektlegges mye arbeid med relevante verktøy og digitale ressurser fremfor forelesninger og lesesal. Profesjonelle fagpersoner er tilgjengelige og jobber sammen med deg i klasserommene. På TREIDER DESIGN er vi innovative og nytenkende. Vi holder oss oppdatert og følger med i utviklingen. Skolen har i dag unike og fremtidsrettede studier innenfor høyst aktuelle bransjer. Begreper som visuell kommunikasjon har blitt utvidet til å omfatte VR, AR, MR og 360 til bruk i arkitektur og utstillingsdesign, spill og interiør, undervisning, web, styling m.m. Motion Capture og 3D-printing benyttes innen de fleste utdanningene på TREIDER DESIGN. Nye begreper som DESIGN THINKING innen industrien fører til stor oppblomstring i den norske designbransjen. Verdiskapingen og sysselsettingen innenfor de kreative næringene er følgelig nå blant de bransjer som øker mest.

Referanser

Referanse
Linda Rygh Medisinsk sekretær

Treider har god beliggenhet med gode bussforbindelser. Kjekke lokaler, kjekke lærere.

Likte hele opplegget egentlig. Likte godt at vi avla examen etter vært fag. God beliggenhet med gode bussforbindelser. Kjekke lokaler og kjekke lærere. Spennende utdanning.

Linda Rygh Medisinsk sekretær

Referanse
Tove Olstad Sagmo Lønnsmedarbeider

Målrettet utdanning, rett ut i jobb. Skolen har et godt renommé

Målrettet utdanning, rett ut i jobb. Skolen har godt renommé. Alle lærere har ett høyt faglig innhold i undervisningen sin. De har bred erfaring i fagene de underviser i. Klassen var helt topp. Fra 25-50 år.

Tove Olstad Sagmo Lønnsmedarbeider

Tips en venn

Del med venn