Design

TREIDER DESIGN tilbyr flere unike og fremtidsrettete studier innen design. Dersom du velger å ta en ettårig fagskoleutdanning innen design vil du få kunnskaper som kvalifiserer til jobb innen Mediedesign, 3D design og animasjon, Interiør og Retail Designer. Det vektlegges mye arbeid med relevante verktøy og digitale ressurser fremfor forelesninger og lesesal. Profesjonelle fagpersoner er tilgjengelige og jobber sammen med deg i klasserommene. På TREIDER DESIGN er vi innovative og nytenkende. Vi holder oss oppdatert og følger med i utviklingen. Skolen har i dag unike og fremtidsrettede studier innenfor høyst aktuelle bransjer. Begreper som visuell kommunikasjon har blitt utvidet til å omfatte VR, AR, MR og 360 til bruk i arkitektur og utstillingsdesign, spill og interiør, undervisning, web, styling m.m. Motion Capture og 3D-printing benyttes innen de fleste utdanningene på TREIDER DESIGN. Nye begreper som DESIGN THINKING innen industrien fører til stor oppblomstring i den norske designbransjen. Verdiskapingen og sysselsettingen innenfor de kreative næringene er følgelig nå blant de bransjer som øker mest.

Referanser

Referanse
Hild Hassel Medisinsk sekretær

Gode lærere og bra klassemiljø

Treider Fagskoler har godt klassemiljø og gode lærere. Jeg kan anbefale Treider Fagskoler fordi det er en kort utdannelse som gir muligheter for å få jobb etterpå.

Hild Hassel Medisinsk sekretær

Referanse
Camilla Medisinsk sekretær

Kortvarig, yrkesrettet og jeg ville raskt ut i jobb

Treider Fagskoler ga meg en kort og yrkesrettet utdanning. Jeg ville raskt ut i jobb. Bra utdanning, og lett å få jobb. Jeg kan anbefale Treider Fagskoler pga lærere og miljøet. Alle var motivert for å lære.

Les mer

Jobber i dag med sterilisering av utstyr (lab), pasient journaler (it, Winmed) og medisinsk terminologi.

Camilla Medisinsk sekretær

Tips en venn

Del med venn