Voksenopplæring

Voksenopplæring hos Treider Fagskoler

Læring er en livslang prosess, og mange velger å ta en utdanning i voksen alder. Kanskje ønsker du nye utfordringer, eller kanskje skaper helsen problemer i din nåværende jobb? Hos Treider tilbyr vi en kort og effektiv vei til ny karriere, gjennom vårt tilbud om voksenopplæring.

Voksenopplæring på kveldstid

Hos Treider Fagskoler kan du velge mellom flere forskjellige utdanninger som tilbys på kveldstid. Undervisningen foregår to kvelder i uken, med varighet på ett skoleår. Undervisningen foregår i klasser med 10-20 studenter, hvor alle har et felles mål om å få en god utdanning med en påfølgende jobb. Våre årlige evalueringer viser at våre studenter trives veldig godt på skolen, og er meget godt fornøyd med klassemiljøet og utdanningenes faglige innhold.

Vi har studenter i alle aldre, helt opp til 60 år. Fellestrekket er at alle er voksne mennesker, derav voksenopplæring. Våre deltidsutdanninger på kveldstid har en forholdsvis høy snittalder (34 år) opp mot utdanningene på dagtid. Alle er velkomne og blir godt mottatt.

Vi har kveldsundervisning i alle våre studiebyer. Se i menyen over og finn din by i oversikten. Våre skoler ligger sentralt i alle de store byene, og er lett tilgjengelig med kollektivtransport.

Ny karriere i voksen alder?

Før var det vanlig å bli værende i ett yrke, og gjerne en bedrift, i hele arbeidslivet. I dagens samfunn er vi heldigvis mer åpen for å prøve forskjellige yrker i livet, slik at en ikke behøver å føle seg fastlåst i en jobb man ikke ønsker lengre. Bladet Dine Penger hadde nylig en artikkel om karriereendring, og kom med følgende råd om hva en bør tenke på når man skifter karriere:

  • Hvem er du, hva liker du å gjøre og hva motiverer deg?
  • Hva er du god til, hvilken kompetanse har du? Hva ville du kunne mer om?
  • Hva er «drømmejobben» for deg? Hvordan kan du få mest mulig av den inn i en ny jobb? Hva skal til?
  • Kartlegg egen kompetanse, faglig og personlig. Hvis du mangler faglig kompetanse, vurder å ta mer utdanning.

Treider har voksenopplæring innen flere bransjer, som helse, kontor og økonomi. Felles for våre utdanninger er at de skal være attraktive i jobbmarkedet. Som fagskole er dette vår oppgave.

Ta steget?

Vi tilbyr gratis karriereveiledning på våre skoler i Oslo, Bergen og Trondheim. Du kan også kontakte oss på telefon for å få gratis veiledning fra en av våre rådgivere. Kanskje er det starten på en ny og spennende karriere for deg? Ta voksenopplæringen hos veletablerte og velrenommerte Treider Fagskoler :)

voksenopplæring (1)

Bli oppringt