Studentintervju RK Trondheim

662x460KjerstiogMonaRK-Trd
Mona Stene Brenne og Kjersti Grøholt Buseth - Regnskapskonsulent Trondheim 16/17

Studentintervju Regnskapskonsulent i Trondheim 2016/2017


Hvorfor begynte dere på Treider Fagskoler?
Mona
Jeg fant Treider Fagskoler på nettet. Utgangspunktet var å gå på høyskole, men Regnskapskonsulent hørtes mer spennende ut.

Kjersti
Jeg var registrert hos vikarbyrået Jobzone og de anbefalte Treider Fagskoler på det sterkeste. Jeg hadde en bachelor innen regnskap fra før, men fikk ikke jobb. Etter å ha tatt Regnskapskonsulent hos Treider Fagskoler fikk jeg fast jobb.

Hvordan synes dere miljøet på skolen er?
Vi synes det er et godt og trivelig miljø på skolen. Det er lett å skape gode relasjoner til andre studenter ettersom vi ikke er så mange studenter, slik som for eksempel på en høyskole.

Nå når dere straks er ferdig uteksaminert, hva synes dere om utdanningen Regnskapskonsulent?
Vi synes studiet er kjempebra og er veldig fornøyd. Forventningene vi hadde på forhånd har blitt innfridd og vi har absolutt fått den erfaringen vi ønsket i forhold til teori, systemer og yrkesutøvelse.

Hva synes dere om undervisningen og foreleserne?
Vi synes lærerne er veldig dyktige. Vi får hjelp som om det er helg eller sent på kvelden. Vi får alltid svar på melding, epost eller blir oppringt. Dette er et stort pluss.

Hva lærte dere under praksisperioden?
Vi er veldig fornøyd med praksisperioden. Her fikk vi bekreftet det vi har lært gjennom utdanningen. Praksisen har også ført til fast jobb for oss begge.

Kommer dere til å anbefale Treider Fagskoler til andre?
Det gjør vi absolutt. Fantastisk bra utdanning på kun ett år som for oss begge har resultert i faste ansettelser.

Er det noe dere ønsker å tilføye?
Vi har aldri lært så mye på ett år som på dette året. At vi har vårt eget klasserom der vi også kan jobbe utover kveldene er et pluss. I tillegg er vi fornøyd med at alle studenter har tilgang på hver sin pc, fint klasserom og grupperom som kan benyttes.

Bli oppringt