Referanser

Referanse
Maylen Rognskog Juridisk kontormedarbeider

Seriøs aktør med god kvalitet på utdanningene

Alt var bra ved Treider Fagskoler. Lærerne var flinke og hyggelige, kvaliteten på læreverket var meget bra, samt oppfølging og miljøet. Treider Fagskoler kan anbefales fordi det er et godt studietilbud.

Les mer

Det er anerkjent studie blant arbeidsgivere selv om det er relativt kort/intensivt. I tillegg har jeg hørt at det er en fordel i forhold til å få seg jobb i ettertid av studietiden (av mine tidligere studievenninner). Leste om Treider Fagskoler i avisen, googlet på nett, og så raskt at dere var seriøse med god kvalitet på studiene.

Maylen Rognskog Juridisk kontormedarbeider

Referanse
Piret Reiselivskoordinator

Det er umulig å ikke trives på skolen

Brenner du for reiseliv, er sosial og utadvendt og har lyst å komme fort i gang med arbeidslivet anbefaler jeg Treider Fagskoler på det sterkeste. Det er små klasser og alle lærere er veldig imøtekommende og hjelpsomme. Det er umulig å ikke trives på skolen.

Les mer

På skolen hadde vi markedsfag, samt eventplanlegging fra A-Å som har hjulpet meg mye underveis. Vi hadde fokus på å lage fine presentasjoner og lære å bruke pc som et verktøy, og det er jeg veldig glad for i etterkant. I tillegg var vi på studietur i Hawaii hvor jeg lærte i praksis hvordan det er å planlegge, gjennomføre og ikke minst å være på én gruppereise. Utdannelsen var grunnleggende, men nok for å få en god start i arbeidslivet. Jeg kan anbefale Treider Fagskoler.

Piret Reiselivskoordinator