Reiseliv

Treider Fagskoler har tilbudt utdanning innen reiselivet i over 30 år, og våre reiselivsstudier er under kontinuerlig utvikling tilpasset arbeidsmarkedets krav. Vår lange erfaring med utdanning av dyktige mennesker har gitt oss et kvalitetsrykte i næringen. Du stiller derfor sterkt når du skal søke jobb om du har reiselivsutdanning fra Treider Fagskoler. Mulighetene for arbeidsplass, både i inn- og utland, er mange: flyselskaper, turistkontorer, turoperatører, reisebyrå, hoteller, restauranter etc. En ansatt i reiselivsnæringen må like å jobbe med mennesker, arbeide selvstendig, planmessig og effektivt.  Du må like å yte service, kommunisere og samarbeide, og sist, men ikke minst - like å ha det gøy på jobben og være glad i å reise!  Ekskursjoner og studieturer er derfor en viktig del av utdanningen. (Merk:  Kostandene i forbindelse med ekskursjoner og studieturer kommer i tillegg til studieavgiften).

Referanser

Referanse
Elise Friberg Dahle Nettverksadministrator

Klasseromsundervisning

Jeg kan anbefale Treider Fagskoler fordi de har korte, men målrettede studier som er tilpasset dagens næringsliv. Undervisningen foregår i klasserom med faglærer, noe som skaper et godt miljø for klassen. Treider Fagskoler har svært dyktige faglærere med kompetanse fra næringslivet.

Les mer

Klasserom med tilgjengelig utstyr og en yrkesrettet utdanning. Godt klassemiljø.

Elise Friberg Dahle Nettverksadministrator

Referanse
Lene Marie Juridisk kontormedarbeider

Treider Fagskoler anbefales på det varmeste

Jeg kan anbefale Treider Fagskoler fordi det er et godt tilbud for oss med fulltidsjobb, barn ol på grunn av deres kveldskurs, eller man kan velge å ta det på dagtid. Klassemiljøet er veldig godt og vi har en god tone oss i mellom hele gjengen.

Les mer

Lærerne har god faglig kompetanse og er flinke til å lære bort.

Lene Marie Juridisk kontormedarbeider

Tips en venn

Del med venn