Reiseliv

Treider Fagskoler har tilbudt utdanning innen reiselivet i over 30 år, og våre reiselivsstudier er under kontinuerlig utvikling tilpasset arbeidsmarkedets krav. Vår lange erfaring med utdanning av dyktige mennesker har gitt oss et kvalitetsrykte i næringen. Du stiller derfor sterkt når du skal søke jobb om du har reiselivsutdanning fra Treider Fagskoler. Mulighetene for arbeidsplass, både i inn- og utland, er mange: flyselskaper, turistkontorer, turoperatører, reisebyrå, hoteller, restauranter etc. En ansatt i reiselivsnæringen må like å jobbe med mennesker, arbeide selvstendig, planmessig og effektivt.  Du må like å yte service, kommunisere og samarbeide, og sist, men ikke minst - like å ha det gøy på jobben og være glad i å reise!  Ekskursjoner og studieturer er derfor en viktig del av utdanningen. (Merk:  Kostandene i forbindelse med ekskursjoner og studieturer kommer i tillegg til studieavgiften).

Referanser

Referanse
Kirsti Steen Aune Regnskapsmedarbeider

Lærerikt!

Treider Fagskoler kan anbefales fordi de har flinke lærere og undervisningsdager som ikke er for lange. Veldig lærerikt.

Kirsti Steen Aune Regnskapsmedarbeider

Referanse
Tanja Moen Regnskapsmedarbeider

Kort utdanning, raskt ut i jobb

Jeg kan anbefale Regnskapsmedarbeider utdanningen hos Treider Fagskoler fordi det var bra gjennomført. Inneholder mye, men gir nok kunnskap og gjør klar til å komme i jobb. Veldig fornøyd med utdanningen, bra lærere.

Les mer

Ønsket å jobbe innom regnskap og Treider Fagskoler var eneste alternativet. Jeg er 52 år gammel og har ikke tid til lange studier.

Tanja Moen Regnskapsmedarbeider

Tips en venn

Del med venn