Reiseliv

Treider Fagskoler har tilbudt utdanning innen reiselivet i over 30 år, og våre reiselivsstudier er under kontinuerlig utvikling tilpasset arbeidsmarkedets krav. Vår lange erfaring med utdanning av dyktige mennesker har gitt oss et kvalitetsrykte i næringen. Du stiller derfor sterkt når du skal søke jobb om du har reiselivsutdanning fra Treider Fagskoler. Mulighetene for arbeidsplass, både i inn- og utland, er mange: flyselskaper, turistkontorer, turoperatører, reisebyrå, hoteller, restauranter etc. En ansatt i reiselivsnæringen må like å jobbe med mennesker, arbeide selvstendig, planmessig og effektivt.  Du må like å yte service, kommunisere og samarbeide, og sist, men ikke minst - like å ha det gøy på jobben og være glad i å reise!  Ekskursjoner og studieturer er derfor en viktig del av utdanningen. (Merk:  Kostandene i forbindelse med ekskursjoner og studieturer kommer i tillegg til studieavgiften).

Referanser

Referanse
Caroline Engvik Reiselivskoordinator

Gir et realistisk bilde av hva bransjen går ut på.

Jeg er veldig glad for at jeg valgte Treider, og etter det ene året har jeg kommet veldig langt. Jeg synes utdanningen var bra fordi dem gir deg et realistisk bilde av hva bransjen går ut på. Faglærerne har høy kompetanse og lang erfaring i bransjen.

Les mer

Sist men ikke minst var det vi, studentene, som planla studieturen vår selv. Etter endt studie har man fått flere gode kontakter og relevant studiekompetanse, og det er veldig lett å komme ut i arbeid. Man får mange nye venner og bekjente og har et morsomt år som legger minst like mye vekt på det praktiske som det teoretiske.

Caroline Engvik Reiselivskoordinator

Referanse
Kalpana Srithanabalasingam Medisinsk sekretær

Nyttig utdanning med jobbmuligheter

Jeg er veldig fornøyd med utdanningen jeg fikk hos Treider Fagskoler. Jeg har fått mye kunnskap, og er veldig glad da jeg nå jobber fulltid på Lovisenberg DPS. Hos Treider Fagskoler føler man seg veldig trygg, og det blir forklart slik at alle skal forstå.

Kalpana Srithanabalasingam Medisinsk sekretær

Tips en venn

Del med venn