Økonomi og personal

Ønsker du en karriere innenfor regnskap, økonomi eller lønn, bør du velge et av økonomistudiene ved Treider Fagskoler. Studiene passer for deg som ønsker en direkte jobbkvalifiserende utdanning som på ett eller to semestre gir deg faglig teoretisk og praktisk kompetanse som er høyt etterspurt i arbeidsmarkedet. Velger du utdanningene Regnskapsmedarbeider eller Lønnsmedarbeider, vil du bli en attraktiv ressurs for regnskaps- eller personalavdelinger i små og mellomstore bedrifter, offentlig sektor eller regnskapsbyråer. Utdanningen Regnskapskonsulent passer for deg som ønsker en karriere i regnskaps- eller økonomiavdelinger i mellomstore eller større bedrifter, hvor du vil kunne ta større del i arbeidsoppgavene innenfor regnskap og økonomistyring i bedriften.

Referanser

Referanse
Camilla Medisinsk sekretær

Kortvarig, yrkesrettet og jeg ville raskt ut i jobb

Treider Fagskoler ga meg en kort og yrkesrettet utdanning. Jeg ville raskt ut i jobb. Bra utdanning, og lett å få jobb. Jeg kan anbefale Treider Fagskoler pga lærere og miljøet. Alle var motivert for å lære.

Les mer

Jobber i dag med sterilisering av utstyr (lab), pasient journaler (it, Winmed) og medisinsk terminologi.

Camilla Medisinsk sekretær

Referanse
Gro Medisinsk sekretær

Det er en rask mulighet til å endre arbeidssituasjonen

Var veldig fornøyd med utdanningen generelt. Både lærere, fag og klassemiljø. Det er en rask mulighet til å endre arbeidssituasjonen. Valget mitt falt på Treider Fagskoler på grunn av varighet av utdannelsen og at det var mulig og pendle til skolen.

Gro Medisinsk sekretær

Tips en venn

Del med venn