Økonomi og personal

Ønsker du en karriere innenfor regnskap, økonomi eller lønn, bør du velge et av økonomistudiene ved Treider Fagskoler. Studiene passer for deg som ønsker en direkte jobbkvalifiserende utdanning som på ett eller to semestre gir deg faglig teoretisk og praktisk kompetanse som er høyt etterspurt i arbeidsmarkedet. Velger du utdanningene Regnskapsmedarbeider eller Lønnsmedarbeider, vil du bli en attraktiv ressurs for regnskaps- eller personalavdelinger i små og mellomstore bedrifter, offentlig sektor eller regnskapsbyråer. Utdanningen Regnskapskonsulent passer for deg som ønsker en karriere i regnskaps- eller økonomiavdelinger i mellomstore eller større bedrifter, hvor du vil kunne ta større del i arbeidsoppgavene innenfor regnskap og økonomistyring i bedriften.

Referanser

Referanse
Alnaz Regnskapsmedarbeider

Dyktige lærere, og du føler at du lærer noe nytt hele tiden

Jeg er ikke ferdig med utdanninga hos Treider Fagskoler enda :) men jeg håper å få jobbe med det jeg har lært på skolen. Det er en kjempe lærer i klassen vår. Veldig hjelpsom, og gjør ikke noe forskjell og følger opp alle uansett hvilket nivå de er på.

Les mer

Jeg hadde prøvd høyskole, men det ble for tørt og kjedelig, så jeg ga opp. Leste om deres skole på nettet, og fikk lyst å prøve for det var bare 1 år på kveldstid. Mye trening på det som kan møte oss ute i det virkelige arbeidslivet, som Visma Global og Huldt&Lillevik.

Alnaz Regnskapsmedarbeider

Referanse
Liv Stene Medisinsk sekretær

Jeg er meget fornøyd!

Relevant utdanning, fordi jeg må kunne en del anatomi/latin. Samt data og oppsett av brev/journaler, epikriser etc. Det virker som de er ledende innenfor nettopp dette faget. Vi hadde nok unikt godt miljø i klassen og en lærer vi virkelig lærte enormt mye av og som var utrolig dyktig! (Rigmor).

Liv Stene Medisinsk sekretær

Tips en venn

Del med venn