Økonomi og personal

Ønsker du en karriere innenfor regnskap, økonomi eller lønn, bør du velge et av økonomistudiene ved Treider Fagskoler. Studiene passer for deg som ønsker en direkte jobbkvalifiserende utdanning som på ett eller to semestre gir deg faglig teoretisk og praktisk kompetanse som er høyt etterspurt i arbeidsmarkedet. Velger du utdanningene Regnskapsmedarbeider eller Lønnsmedarbeider, vil du bli en attraktiv ressurs for regnskaps- eller personalavdelinger i små og mellomstore bedrifter, offentlig sektor eller regnskapsbyråer. Utdanningen Regnskapskonsulent passer for deg som ønsker en karriere i regnskaps- eller økonomiavdelinger i mellomstore eller større bedrifter, hvor du vil kunne ta større del i arbeidsoppgavene innenfor regnskap og økonomistyring i bedriften.

Referanser

Referanse
Kalpana Srithanabalasingam Medisinsk sekretær

Nyttig utdanning med jobbmuligheter

Jeg er veldig fornøyd med utdanningen jeg fikk hos Treider Fagskoler. Jeg har fått mye kunnskap, og er veldig glad da jeg nå jobber fulltid på Lovisenberg DPS. Hos Treider Fagskoler føler man seg veldig trygg, og det blir forklart slik at alle skal forstå.

Kalpana Srithanabalasingam Medisinsk sekretær

Referanse
Susanne Braaten Medisinsk sekretær

Tilgjengelighet, og et godt tilbud for etterutdanning innen for helse

Vil anbefale alle som ønsker å komme videre å studere hos Treider Fagskoler, fordi jeg følte at jeg fikk utbytte av videreutdanningen. Jobber som legesekretær, og måtte derfor ha utdannelsen som tilsvarer de oppgaver som skal utføres på et legekontor. Godt klassemiljø og gode lærerne.

Susanne Braaten Medisinsk sekretær

Tips en venn

Del med venn