Økonomi og personal

Ønsker du en karriere innenfor regnskap, økonomi eller lønn, bør du velge et av økonomistudiene ved Treider Fagskoler. Studiene passer for deg som ønsker en direkte jobbkvalifiserende utdanning som på ett eller to semestre gir deg faglig teoretisk og praktisk kompetanse som er høyt etterspurt i arbeidsmarkedet. Velger du utdanningene Regnskapsmedarbeider eller Lønnsmedarbeider, vil du bli en attraktiv ressurs for regnskaps- eller personalavdelinger i små og mellomstore bedrifter, offentlig sektor eller regnskapsbyråer. Utdanningen Regnskapskonsulent passer for deg som ønsker en karriere i regnskaps- eller økonomiavdelinger i mellomstore eller større bedrifter, hvor du vil kunne ta større del i arbeidsoppgavene innenfor regnskap og økonomistyring i bedriften.

Referanser

Referanse
Rakshana Svae Medisinsk sekretær

Mange dyktige lærerer som gjorde utdanningen veldig interessant

Rakshana Svae Medisinsk sekretær

Referanse
Sylwia Szymczak Regnskapsmedarbeider

Godt rykte gjorde valget enkelt!

Jeg synes at denne utdanningen ga meg veldig mye. Hva er fordelene med å ta utdanningen på Treider Fagskoler? 1. Kursets formål er å kvalifisere deltakerne for praktisk regnskapsarbeid. 2. Man får systematisk tilbakemelding/veiledning av fagperson.

Les mer

3. Studier legges primært opp som en kombinasjon av teoretisk og praktisk gjennomgang av regnskap. 4. Deltakerne kan tilegne seg ferdigheter innen bruk av IT-basert lønnsystem, samt praktiske øvelser innenfor lønns- og personalarbeid. 5.Hyggelig klassemiljø.Mine arbeidsoppgaver i dag består av kontering og registrering av bilag, avstemming av bank, remittering, fakturering, og en rekke aktuelle arbeidsoppgaver innenfor dette fagområdet. Jobben min er utført etter en gitt kvalitetsmessig standard.

Sylwia Szymczak Regnskapsmedarbeider

Tips en venn

Del med venn