Økonomi og personal

Ønsker du en karriere innenfor regnskap, økonomi eller lønn, bør du velge et av økonomistudiene ved Treider Fagskoler. Studiene passer for deg som ønsker en direkte jobbkvalifiserende utdanning som på ett eller to semestre gir deg faglig teoretisk og praktisk kompetanse som er høyt etterspurt i arbeidsmarkedet. Velger du utdanningene Regnskapsmedarbeider eller Lønnsmedarbeider, vil du bli en attraktiv ressurs for regnskaps- eller personalavdelinger i små og mellomstore bedrifter, offentlig sektor eller regnskapsbyråer. Utdanningen Regnskapskonsulent passer for deg som ønsker en karriere i regnskaps- eller økonomiavdelinger i mellomstore eller større bedrifter, hvor du vil kunne ta større del i arbeidsoppgavene innenfor regnskap og økonomistyring i bedriften.

Referanser

Referanse
Ida Emilie Aarsrud Guerrera Juridisk kontormedarbeider

Veldig relevant utdanning

Jeg vil anbefale Treider fagskoler fordi det er lett å få seg jobb etter endt studie. Utdanningen jeg tok er relevant for min jobb fordi den gav meg gode kunnskaper innenfor data, lover og administrasjon generelt.

Les mer

Det er morsomme studier som sikter seg godt inn på det vi faktisk gjør i arbeidslivet. Jeg har anbefalt skolen til mange og to av vennene mine har allerede gått der, og fått seg jobb rett etterpå. Jeg likte godt lærerene mine.

Ida Emilie Aarsrud Guerrera Juridisk kontormedarbeider

Referanse
Alexander Markedskonsulent

Flinke lærere, fin atmosfære, og bra opplegg på studiet

Jeg kan anbefale Treider Fagskoler fordi vi hadde bare flinke lærere, klassemiljøet var supert, og det var en grei skole. Det var gøy å gå på Treider Fagskoler. Syntes det virket som et spennende studie, hvor jeg fikk lært det jeg ville lære meg.

Alexander Markedskonsulent

Tips en venn

Del med venn