Nettstudier

Nettstudier er studier via nett, uten fast oppmøte til fysiske forelesninger eller klasseromsundervisning. Nettstudier er et godt alternativ til tradisjonell utdanning og gir deg frihet til å studere når du vil, hvor du vil, i ditt eget tempo. Treider Fagskoler benytter den elektroniske studieplattformen Canvas for nettstudiene. Der finner du komplett oversikt over dine nettstudier, med studieveiledning for hver utdanning. Studieveiledningen forteller deg hva du bør fokusere på innenfor de ulike emnene, og hva som er viktig for deg å lese før hver innsendingsoppgave.

Alle våre nettutdanninger er knyttet til et virtuelt "klasserom" – en møteplass der du kan stille spørsmål til faglærer, gi svar og diskutere med andre studenter. Der kan du diskutere spesifikke temaer som berører dine nettstudier med de andre studentene på studiet. Du vil få personlig oppfølging og hjelp – når du trenger det. Våre faglærere følger deg gjennom hele studietiden. En av våre studiekonsulenter hjelper deg med praktiske spørsmål og veiledning når du trenger det.

Referanser

Referanse
Ole Kristian Haustreis Saksbehandler

Ønsket utdanning som kunne kombinere jobb og utdanning

Treider Fagskoler tar for seg det grunnleggende innenfor fagområdene, og gir en veldig bra plattform for videre læring. Veldig fornøyd med studiet! Veldig fornøyd med miljø, studiene og fasilitetene/utstyret.

Ole Kristian Haustreis Saksbehandler

Referanse
Anette Flataunet Medisinsk sekretær

En fin stab med flinke lærere

Jeg kan anbefale Treider Fagskoler fordi de har flinke og erfarne lærere som hjelper elevene å STÅ PÅ! Ble anbefalt Treider Fagskoler av min venninnes mor da jeg fortalte jeg ville bli medisinsk sekretær. Fikk et fint miljø sammen med alle elevene og lærerne.

Les mer

Etter siste eksamen var tatt, fikk jeg jobb på legekontor. Der jobbet jeg i 6 måneder da jeg fikk tilbud om jobb ved St.Olavs Hospital. Har nå jobbet der i 3 år. Takk til Treider Fagskoler! :-)

Anette Flataunet Medisinsk sekretær

Tips en venn

Del med venn