Mote og Foto

School of Fashion Industry og Bilder Nordic School of Photography er avdelinger i Treider Fagskoler.

Referanser

Referanse
Mia Butikkledelse

Jeg er veldig fornøyd med dette skoleåret

Jeg er veldig fornøyd med utdanningen. Etter dette året har jeg fått flere jobbtilbud, og har nå mulighet til å søke i flere ulike butikker. Jeg gjorde et veldig godt valg.

Mia Butikkledelse

Referanse
Haris Saksbehandler

Enkelt og effektivt utdanningstilbud

Jeg kan anbefale Treider Fagskoler fordi det var et høyt utdanningsnivå. Grunnprinsippene er de samme som jeg utfører i jobbsammenheng i dag. Erfaring av å utføre forskjellige oppgaver. Godt arbeidsmiljø og flinke lærere. Det skal mye til at man mislykkes hvis man følger med og møter opp hver dag.

Haris Saksbehandler

Tips en venn

Del med venn