Mote og Foto

School of Fashion Industry og Bilder Nordic School of Photography er avdelinger i Treider Fagskoler.

Referanser

Referanse
Liv Stene Medisinsk sekretær

Jeg er meget fornøyd!

Relevant utdanning, fordi jeg må kunne en del anatomi/latin. Samt data og oppsett av brev/journaler, epikriser etc. Det virker som de er ledende innenfor nettopp dette faget. Vi hadde nok unikt godt miljø i klassen og en lærer vi virkelig lærte enormt mye av og som var utrolig dyktig! (Rigmor).

Liv Stene Medisinsk sekretær

Referanse
Kalpana Srithanabalasingam Medisinsk sekretær

Nyttig utdanning med jobbmuligheter

Jeg er veldig fornøyd med utdanningen jeg fikk hos Treider Fagskoler. Jeg har fått mye kunnskap, og er veldig glad da jeg nå jobber fulltid på Lovisenberg DPS. Hos Treider Fagskoler føler man seg veldig trygg, og det blir forklart slik at alle skal forstå.

Kalpana Srithanabalasingam Medisinsk sekretær

Tips en venn

Del med venn