Kontor og administrasjon

Treider Fagskoler tilbyr flere utdanninger innen kontorfag, herunder Saksbehandler, Advokatsekretær, Juridisk kontormedarbeider og Sekretær. Kontorfagene retter seg mot deg som ønsker å gjøre karriere innenfor kontoryrket, fra enklere kontoroppgaver som resepsjon og telefonhenvendelser til tyngre og mer avanserte kontoradministrative oppgaver innenfor økonomi, regnskap, juridisk korrespondanse og juridisk saksbehandling. Alle utdanningene er NOKUT-godkjent og gir mulighet for lån og stipend i Lånekassen. Generelt vektlegges praktisk utførelse av helt sentrale arbeidsoppgaver. Studentene får innen de ulike studiene muligheten til å tilegne seg kunnskaper og ferdigheter innenfor blant annet formell skriving, kundeservice, økonomi- og regnskap, arkivteori, juridisk metode, juridiske emner og engelsk. For å møte de til enhver tid gjeldende krav i arbeidslivet til benyttes oppdatert og anerkjent IT-programvare. Målet for alle studier ved Treider Fagskoler er å gjøre studentene i stand til å utføre reelle arbeidsoppgaver innenfor det næringssegment som er målgruppen for utdanningen.

Referanser

Referanse
Solfrid Eli Hansen Regnskapsmedarbeider

Anbefalt av venner pga studiene og oppfølgingen studentene fikk

God skole, veldig godt miljø, flinke lærere som hjelper deg når du trenger det om det er på skolen eller om du trenger hjelp med skolestoffet på fritiden. Treider Fagskoler ble anbefalt av venner som sa at studiene der var veldig yrkesrettede og at oppfølgingen av elevene var gode.

Les mer

De som tar utdanning der har gode muligheter i arbeidslivet, da Treider Fagskoler har et godt renommé. Det som var bra med Treider Fagskoler, var miljøet, læreren, måten læreren presenterte stoffet og at de tok seg tid til at alle fikk med seg alt.

Solfrid Eli Hansen Regnskapsmedarbeider

Referanse
Cecilie Medisinsk sekretær

Faglig kvalifisert på kort tid

Utdanningen har ført til at jeg føler at jeg står stødigere ved å ha god kunnskap om faget. Det er lettere å forstå sammenhengen i det som skjer på jobb. Jeg fikk et grunnlag jeg kan bygge videre på. Hos Treider Fagskoler lærer du mye på kort tid, det er gode lærere og godt klassemiljø.

Cecilie Medisinsk sekretær

Tips en venn

Del med venn