Kontor og administrasjon

Treider Fagskoler tilbyr flere utdanninger innen kontorfag, herunder Saksbehandler, Advokatsekretær, Juridisk kontormedarbeider og Sekretær. Kontorfagene retter seg mot deg som ønsker å gjøre karriere innenfor kontoryrket, fra enklere kontoroppgaver som resepsjon og telefonhenvendelser til tyngre og mer avanserte kontoradministrative oppgaver innenfor økonomi, regnskap, juridisk korrespondanse og juridisk saksbehandling. Alle utdanningene er NOKUT-godkjent og gir mulighet for lån og stipend i Lånekassen. Generelt vektlegges praktisk utførelse av helt sentrale arbeidsoppgaver. Studentene får innen de ulike studiene muligheten til å tilegne seg kunnskaper og ferdigheter innenfor blant annet formell skriving, kundeservice, økonomi- og regnskap, arkivteori, juridisk metode, juridiske emner og engelsk. For å møte de til enhver tid gjeldende krav i arbeidslivet til benyttes oppdatert og anerkjent IT-programvare. Målet for alle studier ved Treider Fagskoler er å gjøre studentene i stand til å utføre reelle arbeidsoppgaver innenfor det næringssegment som er målgruppen for utdanningen.

Referanser

Referanse
Roy Jenssen Nettverksadministrator

Lærte det jeg trengte for å få den jobben jeg har i dag

Jeg jobber en god del med datamaskiner, nettverk og benytter meg daglig av disse ferdighetene jeg lærte på Treider Fagskoler. Det var en avslappet men fokusert holdning hos lærerne. Skolen var vennlig og et godt sted å dra til.

Roy Jenssen Nettverksadministrator

Referanse
Elise Friberg Dahle Nettverksadministrator

Klasseromsundervisning

Jeg kan anbefale Treider Fagskoler fordi de har korte, men målrettede studier som er tilpasset dagens næringsliv. Undervisningen foregår i klasserom med faglærer, noe som skaper et godt miljø for klassen. Treider Fagskoler har svært dyktige faglærere med kompetanse fra næringslivet.

Les mer

Klasserom med tilgjengelig utstyr og en yrkesrettet utdanning. Godt klassemiljø.

Elise Friberg Dahle Nettverksadministrator

Tips en venn

Del med venn