IT

De aller fleste arbeidsoppgaver i dag er avhengig av et stabilt og sikkert nettverk av datamaskiner, og det er nettverksadministratoren som er nøkkelpersonen i denne viktige jobben. Behovet for nettverksadministratorer har økt betydelig de siste årene, i takt med økt IT-bruk på arbeidsplassene samt mer og mer komplekse IT-løsninger. Typiske arbeidsområder for nettverksadministratoren er installasjon og drift av servere, samhandling mellom servere, arbeidsstasjoner og andre nettverkskomponenter, samt vedlikehold, ekspansjon og dokumentasjon, alltid med fokus på drifts- og datasikkerhet. Du vil også jobbe med problemløsing knyttet til blandede nettverksmiljøer. Problemstillinger rundt Linux-integrasjon og Cisco-nettverkskomponenter er en viktig del av studiet.

Referanser

Referanse
Veronica Regnskapsmedarbeider

Enkelt og raskt

Jeg kan anbefale Treider Fagskoler for det gir deg en rask vei til en bedre jobb. Det som var bra med Treider Fagskoler, var lærerne, klassen og beliggenheten.

Veronica Regnskapsmedarbeider

Referanse
Kristine Medisinsk sekretær

God kompetanseheving

Lærerne er flinke. Klassemiljø er bra. Positivt at det er litt eldre i klassen. Blir ikke noe videregående preg på det. Kan anbefales på grunn av den kompetansen man får hos Treider Fagskoler.

Kristine Medisinsk sekretær

Tips en venn

Del med venn