IT

De aller fleste arbeidsoppgaver i dag er avhengig av et stabilt og sikkert nettverk av datamaskiner, og det er nettverksadministratoren som er nøkkelpersonen i denne viktige jobben. Behovet for nettverksadministratorer har økt betydelig de siste årene, i takt med økt IT-bruk på arbeidsplassene samt mer og mer komplekse IT-løsninger. Typiske arbeidsområder for nettverksadministratoren er installasjon og drift av servere, samhandling mellom servere, arbeidsstasjoner og andre nettverkskomponenter, samt vedlikehold, ekspansjon og dokumentasjon, alltid med fokus på drifts- og datasikkerhet. Du vil også jobbe med problemløsing knyttet til blandede nettverksmiljøer. Problemstillinger rundt Linux-integrasjon og Cisco-nettverkskomponenter er en viktig del av studiet.

Referanser

Referanse
Funda Parla Regnskapsmedarbeider

Både lærere og klassemiljø var fantastiske :)

Treider Fagskoler har kjempeflinke lærere. Er veldig fornøyd med den utdanningen jeg har fått fra Treider Fagskoler, og anbefaler dem til alle som ønsker å studere. Jeg studerer på Politihøgskolen nå. Det var det som var drømmen min.

Les mer

Regnskapsstudiet tok jeg bare for å føre mitt eget regnskap, og kanskje ha det som tilleggsjobb.

Funda Parla Regnskapsmedarbeider

Referanse
Ida Desiree Juridisk kontormedarbeider

Meget dyktige og hyggelig lærere

Jeg kan anbefale Treider Fagskoler fordi du får ordentlig kompetanseheving, og god nytteverdi av studiet. Ordnede forhold i forhold til ledelse og administrasjon av skolen. På Treider Fagskoler hadde vi et fantastisk klassemiljø, kombinert av flere type personer av kjønn og alder.

Ida Desiree Juridisk kontormedarbeider

Tips en venn

Del med venn