Helse

Treider Fagskoler tilbyr utdanningen Medisinsk sekretær innenfor fagområdet helse. Utdanningen tilbys over ett semester på dagtid eller to semestre på kveldstid. I tillegg tilbys utdanningen som nettstudie. Jobbmulighetene er svært gode. Som Medisinsk sekretær er jobb på sykehus eller offentlige / private legekontor det mest vanlige. Utdanningen er praktisk og direkte jobbrelevant slik at du skal kunne mestre overgangen fra utdanning til jobb på en best mulig måte. Merk at utdanningen ikke er fagskolegodkjent (NOKUT-godkjent), men Treider Fagskoler kan tilby en egen finansordning med de samme betingelser som Lånekassen.

Referanser

Referanse
Mona Eliassen Medisinsk sekretær

Rask intensiv utdanning

Lærerne var utrolig flink å lære fra seg. Voksent klassemiljø. Vi fikk en utrolig god kontakt i min klasse. Vi samarbeidet utrolig godt alle. Treider Fagskoler kan anbefales. Veldig godt miljø. Flinke lærere og veiledere.

Mona Eliassen Medisinsk sekretær

Referanse
Elita Akhmadova Regnskapsmedarbeider

Kort og yrkesrettet utdanning

Treider Fagskoler har dyktige lærere. Har lært mye på kort tid. Jeg kan anbefale Treider Fagskoler fordi man kan lære mye på kort tid i en studieretning.

Elita Akhmadova Regnskapsmedarbeider

Tips en venn

Del med venn