Helse

Treider Fagskoler tilbyr utdanningen Medisinsk sekretær innenfor fagområdet helse. Utdanningen tilbys over ett semester på dagtid eller to semestre på kveldstid. I tillegg tilbys utdanningen som nettstudie. Jobbmulighetene er svært gode. Som Medisinsk sekretær er jobb på sykehus eller offentlige / private legekontor det mest vanlige. Utdanningen er praktisk og direkte jobbrelevant slik at du skal kunne mestre overgangen fra utdanning til jobb på en best mulig måte. Merk at utdanningen ikke er fagskolegodkjent (NOKUT-godkjent), men Treider Fagskoler kan tilby en egen finansordning med de samme betingelser som Lånekassen.

Referanser

Referanse
Nina Andersen Medisinsk sekretær

Utdannelse ved siden av jobb

Treider Fagskoler hadde helt fantastiske lærere. Bra miljø. Jeg kan anbefale Treider Fagskoler fordi de har en fin utdannelse som går over ett år på kveldstid.

Nina Andersen Medisinsk sekretær

Referanse
Vibeke Regnskapsmedarbeider

Hørt om skolen på Utdanningsmessen

Treider Fagskoler kan anbefales. Det er et godt miljø ved skolen. Hyggelige og dyktige lærere. Lærer utrolig mye. Og det er veldig fine undervisningstider, som passer godt for småbarnsforeldre. Klassemiljøet var veldig bra, mye fordi at vi hadde samme mål og ambisjoner med utdanningen.

Vibeke Regnskapsmedarbeider

Tips en venn

Del med venn