Helse

Treider Fagskoler tilbyr utdanningen Medisinsk sekretær innenfor fagområdet helse. Utdanningen tilbys over ett semester på dagtid eller to semestre på kveldstid. I tillegg tilbys utdanningen som nettstudie. Jobbmulighetene er svært gode. Som Medisinsk sekretær er jobb på sykehus eller offentlige / private legekontor det mest vanlige. Utdanningen er praktisk og direkte jobbrelevant slik at du skal kunne mestre overgangen fra utdanning til jobb på en best mulig måte. Merk at utdanningen ikke er fagskolegodkjent (NOKUT-godkjent), men Treider Fagskoler kan tilby en egen finansordning med de samme betingelser som Lånekassen.

Referanser

Referanse
Ida Kristine Christensen Juridisk kontormedarbeider

Dyktige og engasjerte lærere

Studiet er godt lagt opp med studiedager og halve dager. Muligheten til å sitte igjen å arbeide på skolen etter undervisningen er ferdig for dagen er en bra mulighet. Flinke lærere på studiet.

Les mer

Jeg bruker store deler av tiden på data og regnskap, men også generelt kontorarbeid, og det var det samme som vi jobbet med på skolen. Gode lærere og et godt miljø.

Ida Kristine Christensen Juridisk kontormedarbeider

Referanse
Elisabeth Usken Medisinsk sekretær

Ett år på kveldstid er perfekt

Jeg kan anbefale Treider Fagskoler fordi det var bra undervisnigsopplegg og gode lærere. Treider Fagskoler passet for meg som var litt skolelei. Jeg syns at dette året har vært bra.

Elisabeth Usken Medisinsk sekretær

Tips en venn

Del med venn