Helse

Treider Fagskoler tilbyr utdanningen Medisinsk sekretær innenfor fagområdet helse. Utdanningen tilbys over ett semester på dagtid eller to semestre på kveldstid. I tillegg tilbys utdanningen som nettstudie. Jobbmulighetene er svært gode. Som Medisinsk sekretær er jobb på sykehus eller offentlige / private legekontor det mest vanlige. Utdanningen er praktisk og direkte jobbrelevant slik at du skal kunne mestre overgangen fra utdanning til jobb på en best mulig måte. Merk at utdanningen ikke er fagskolegodkjent (NOKUT-godkjent), men Treider Fagskoler kan tilby en egen finansordning med de samme betingelser som Lånekassen.

Referanser

Referanse
Lene Marie Myrseth Medisinsk sekretær

Jeg anbefaler Treider fagskoler på det sterkeste

Alt var bra. Hvordan timene var lagt opp, eksamen og ikke minst den utrolig gode stemningen som var i alle timer uavhengig av lærere.

Les mer

Jeg trengte en kort utdanning slik at jeg kom meg raskt tilbake i jobb. Supert miljø, lærere og lokaler. Jeg anbefaler Treider fagskoler på det sterkeste. Jeg er nå i full jobb som medisinsk sekretær.

Lene Marie Myrseth Medisinsk sekretær

Referanse
Marita Strandborg Regnskapsmedarbeider

Intensiv utdanning som får deg raskt ut i jobb

Jeg vil anbefale andre å gå på Treider Fagskoler fordi det faglige innholdet er veldig bra. Det er en utdannelse som går over kort tid, og som er veldig rettet mot at du skal raskt ut i arbeidslivet etter endt studietid.

Les mer

Vi hadde et veldig bra klassemiljø, gode engasjerte lærere, og et faglig godt innhold i undervisningen. Jeg jobber med regnskap, og hadde ingen kunnskaper innenfor dette fagområdet før jeg begynte hos Treider Fagskoler. I dag jobber jeg daglig med oppgaver jeg lærte å løse under studiet

Marita Strandborg Regnskapsmedarbeider

Tips en venn

Del med venn