Referanser

Referanse
Yuliya Siadzmaya Regnskapsmedarbeider

Treider Fagskoler er en veldig bra fagskole for de som mangler erfaring eller har lyst til å prøve noe nytt. Får hjelp til å komme raskt ut i arbeidslivet. De har gode lærere og bra klassemiljø. Har fått positive tilbakemeldinger fra de som har studert hos dere tidligere.

Yuliya Siadzmaya Regnskapsmedarbeider

Referanse
Hege Tunheim Juridisk kontormedarbeider

Takk for et fantastisk lærerikt år som har hjulpet meg videre i livet

Treider Fagskoler kan hjelpe deg videre i livet uten at du må studere i flere år. Jeg kan også anbefale dette studiet til litt eldre folk som enten vil lære mer eller omskolere seg til andre jobbmuligheter som de kanskje ikke ellers ville hatt.

Les mer

Jeg kan anbefale Treider Fagskoler fordi jeg sitter igjen med et positivt bilde av miljøet, både lærerne og studentene. Jeg var den yngste i gruppen og kom rett fra videregående, uten at det var noenstor hinder for meg. Alle studentene ble like godt tatt i mot både av medstudenter og lærere, uansett bakgrunn, religion eller opprinnelse. Jeg bruker ikke alt i dag men både korrespondanse, engelsk og regnskap er en del av mitt daglige arbeid, og her har får jeg bruk for all informasjon jeg lærte på skolen.

Hege Tunheim Juridisk kontormedarbeider